Loading...
DIRECTE TOEGANKELIJKHEID 2017-09-11T14:36:20+02:00

 

DIRECTE TOEGANKELIJKHEID

Vanaf 1 januari 2006 heeft u geen verwijsbrief meer nodig voor fysiotherapie. Natuurlijk mag u uw klachten eerst bespreken met uw huisarts of specialist. Maar het hoeft niet meer.

Als u beslist rechtstreeks naar de fysiotherapeut te gaan, dan wordt eerst een screening uitgevoerd, om vast te stellen of u bij de fysiotherapeut aan het juiste adres bent. Zo niet, dan stuurt de fysiotherapeut u naar bijvoorbeeld uw huisarts.

De fysiotherapeut zal uw huisarts, die de centrale rol in de zorg blijft houden, informeren over screening en behandeling, tenzij u aangeeft dat u dat niet wenst.

Bekkenfysiotherapie is een specialisatie binnen de fysiotherapie die zich richt op het voorkomen en behandelen van klachten in het gehele bekken- en bekkenbodemgebied.

Lees verder

Kinderfysiotherapie is specifiek voor kinderen in de leeftijd van 0 tot 18 jaar. Tijdig signaleren, diagnosticeren en behandelen van motorische en/of zintuiglijke ontwikkelingsstoornissen is belangrijk.

Lees verder

Praktijk voor fysiotherapie, manuele therapie, kaakfysiotherapie, oedeemfysiotherapie, shockwave therapie, echografie, dry needling, parkinson, vaatlooptraining.

Lees verder