Loading...
WIE IS MARLOU CROLLA-CREMERS 2022-06-13T07:42:08+02:00

WIE IS MARLOU CROLLA-CREMERS

Mijn naam is Marlou Crolla-Cremers. Ik ben geboren in 1958, ben getrouwd en moeder van 3 kinderen.
Nadat ik de sportacademie in Tilburg had afgerond heb ik in 1984 mijn diploma fysiotherapie gehaald. Als fysiotherapeut heb ik gewerkt in een gezondheidscentrum in Nieuwegein met als aandachtsgebied: zwangerschap en incontinentieklachten. Op dat gebied heb ik diverse cursussen gevolgd.

Enthousiast door de goede resultaten en het dankbare werk ben ik de 2½-jarige post-HBO-opleiding bekkenfysiotherapie gaan doen. Die heb ik in 2003 afgerond.

Inmiddels werk ik sinds 2003 als bekkenfysiotherapeut in de Tolakker.
Tot 2022 werkte ik ook in het gezondheidscentrum “de Welborg” in Zundert.

Als bevoegd bekkenfysiotherapeut ben ik opgenomen in het Centraal Kwaliteitsregister van het Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie (KNGF) en lid van de Nederlandse Vereniging voor Fysiotherapie bij Bekkenproblematiek en de pre- en postpartum gezondheidszorg (NVFB).

Sinds mei 2011 heeft Marlou met de praktijk het keurmerk: ISO-HKZ verdient, een kroon op een zorgvuldige en professionele behandeling van uw klachten. En in oktober 2012 heeft de praktijk de “Plus status” verdient door HCA gecertificeerd te zijn.

Verder neem ik deel aan een multidisciplinair overleg met gynaecologen, urologen, chirurgen, seksuologen, incontinentie verpleegkundigen en bekkenfysiotherapeuten in het Amphiaziekenhuis.

Bezoek onze facebook pagina Blogger website