Loading...
KWALITEIT 2019-12-09T14:15:23+01:00

KWALITEIT

“Plus Praktijk” en ISO-HKZ certificaat

De praktijk zorgt voor een continue optimalisatie van de zorg en borgt deze door HCA (Plus praktijk) en ISO-HKZ gecertificeerd te zijn. Deze certificaten zijn keurmerken waarmee de praktijk zichzelf verplichten om planmatig te werken, de administratie op orde te hebben en op heldere en transparante wijze de patiëntendossiers digitaal bij te houden.
De bekkenfysiotherapiepraktijk heeft het keurmerk van HKZ sinds mei 2011 verdiend en “Plus Praktijk” status sinds november 2012. De praktijk is daar erg trots op en voldoet zo aan de eisen die de zorgverzekeraar van de fysiotherapeut vraagt. De praktijk doet er alles aan dit keurmerk naar waarden uit te stralen en te behouden .

KNGF / NVFB

De Bekkenfysiotherapiepraktijk is aangesloten bij het Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie (KNGF) en bij de Nederlandse Vereniging voor Fysiotherapie bij Bekkenproblematiek in de Pré- en Postpartum Gezondheidszorg (NVFB). Marlou Crolla-Cremers staan geregistreerd in het Kwaliteitsregister Bekkenfysiotherapie.

Uw ervaring vind ik belangrijk

De praktijk neemt deel aan onderzoek dat uw ervaring meet. Een onafhankelijk bureau: Qualizorg voert dit onderzoek uit. Indien u bij mij inbehandeling bent geweest krijgt u via de mail een uitnodiging deel te nemen aan een dit kwaliteitsonderzoek naar de zorg die ik u bied. Mijn dienstverlening kan ik op deze manier steeds verder verbeteren.

Bekkenbodemwerkgroep

Ik zoek nadrukkelijk de samenwerking op met partners en collega’s om kennis te delen, elkaar te stimuleren en te werken aan vernieuwing. Ik neem deel aan de bekkenbodemwerkgroep regio Breda, die zich richt op het behoud en de verbetering van de kwaliteit van bekkenfysiotherapeutische zorg.

SAMEN STERK VOOR DE BESTE ZORG VOOR U

De bekenfysiotherapiepraktijk ziet samenwerking als een toegevoegde waarde in kwaliteit.

Ik werk samen met uw verzekeraar, die van mij eist dat ik de beste zorg lever, daarom ben ik ISO-HKZ en “Plus Praktijk” en geregistreerd bekkenfysiotherapeut.

Met gynaecologen en urologen ( ABC amhpia) werk ik samen bij oa urineverlies, verzakkingen, prostaatproblemen. Met chirurgen bij mn anale problematiek.

Voor ouderen werk ik samen met Careyn, om de weg naar mij zo gemakkelijk mogelijk te maken.

Ik heb een samenwerking met mamaenco, voor Zwanger&Fit en met 2 verloskundigen praktijken in Breda en Bavel: VITA en Verloskundigcentrum.

Met de seksuoloog Christa Betz is er een samenwerking voor al uw problemen die u kunt ervaren in de bekkenbodem tijdens geslachtsgemeenschap.

www.hkz.nl
www.amphia.nl
www.careyn.nl 
www.verloskundigenvita.nl 
www.verloskundigcentrum.nl
www.mamaenco.nl
www.seksuoloogbreda.nl

Bezoek onze facebook pagina Blogger website