Loading...
KWALITEIT 2021-12-14T10:52:18+01:00

KWALITEIT

De praktijk maakt gebruik van de nieuwste onderzoek en behandeltechnieken. Zo is in 2021 de High Tech MAPLe aangeschaft. De MAPLe is het eerste systeem dat de activiteit van uw individuele spieren aan verschillende kanten en op verschillende dieptes in uw bekenbodem nauwkeurig in kaart brengt. Diagnostiek is het begin van een doelgerichte en effectieve behandeling. Middels de MAPLe leert u de spieren op de juiste manier te gebruiken. Via de MAPLe kan uw spier extra geprikkeld worden. Daarnaast heeft de praktijk een algemeen myofeedback apparaat.

De praktijk is in bezit van een Minze flowmeter, waarmee we uw plasgedrag in een normaal mogelijke omgeving ( u doet dat zelf thuis) in kaart kunnen brengen . Waardoor we inzicht krijgen in bv de reden van terugkerende blaasontstekingen, vaak plassen, onvolledig plassen , nadruppelen.

De praktijk maakt gebruik van Dry Needling in bekkengebied, Trigger Points behandeling. NIMOC ( stuit behandeling). De praktijk volgt de richtlijnen van KNGF / NVFB.

KNGF / NVFB

De Bekkenfysiotherapiepraktijk is aangesloten bij het Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie (KNGF) en bij de Nederlandse Vereniging voor Fysiotherapie bij Bekkenproblematiek in de Pré- en Postpartum Gezondheidszorg (NVFB). Marlou Crolla-Cremers staan geregistreerd in het Kwaliteitsregister Bekkenfysiotherapie.

Uw ervaring vind ik belangrijk

De praktijk neemt deel aan onderzoek dat uw ervaring meet. Een onafhankelijk bureau: Qualizorg voert dit onderzoek uit. Indien u bij mij in behandeling bent geweest krijgt u via de mail een uitnodiging deel te nemen aan een dit kwaliteitsonderzoek naar de zorg die ik u bied. Mijn dienstverlening kan ik op deze manier steeds verder verbeteren.

Bekkenbodemwerkgroep

Ik zoek nadrukkelijk de samenwerking op met partners en collega’s om kennis te delen, elkaar te stimuleren en te werken aan vernieuwing. Ik neem deel aan de bekkenbodemwerkgroep regio Breda, die zich richt op het behoud en de verbetering van de kwaliteit van bekkenfysiotherapeutische zorg.

SAMEN STERK VOOR DE BESTE ZORG VOOR U

De bekenfysiotherapiepraktijk ziet samenwerking als een toegevoegde waarde in kwaliteit.

Ik werk samen met uw verzekeraar, die van mij eist dat ik de beste zorg lever.

Met gynaecologen en urologen ( ABC amhpia) werk ik samen bij oa urineverlies, verzakkingen, prostaatproblemen. Met chirurgen bij mn anale problematiek.

Ik heb een samenwerking met mamaenco, voor Zwanger&Fit  en Mama&Fit, waar ik na de bevalling les kom geven over het gebruik van bekkenbodem en adviezen geef voor een goed herstel na bevalling. En tevens advies geven hoe klachten te voorkomen in de toekomst.

Met 2 verloskundigen praktijken in Breda en Bavel: VITA en Verloskundigcentrum.

Ik werk nauw  samen met “hart for her” ( fitness speciaal voor vrouwen), waar ik regelmatig lezingen geef over de bekkenbodem

Met de seksuoloog Suzanne Reijnen en Christa Betz is er een samenwerking voor al uw problemen die u kunt ervaren in de bekkenbodem tijdens geslachtsgemeenschap.

www.hkz.nl

www.amphia.nl

www.verloskundigenvita.nl 

www.verloskundigcentrum.nl

www.mamaenco.nl

www.hartforher.nl

www.seksuoloogbreda.nl

Bezoek onze facebook pagina Blogger website