Bezoek onze facebook pagina
Volg ons op Twitter

Nieuws

Februari 2017, heb ik de masterclass opleiding: "Dry Needling in bekken- en bekkenbodemgebied" afgerond en pas ik deze nieuwe interventie toe bij aanhoudende pijnklachten in bekken- en bekkenbodemgebied.

Op 22-11-2016 melde zich bij mij patiënt nummer: 1700. 12 januari 2016 nummer 1500 en nummer 1000 meldde zich in februari 2013. Wat een enorme toename in aantal cliënten aangeeft die naar de praktijk worden verwezen of zelf de weg naar de praktijk weten te vinden.

Oktober 2016: opnieuw is de praktijk: "Plus praktijk", nog steeds de enige fysiotherapiepraktijk in Bavel met deze status. Ik ben er trots op met de beste zorg voor u.

Januari: 2016:

​Over het hele jaar 2015 waardeerde u mijn werk ( op informatie voorziening, bejegening, participatie en therapietrouw en verwachtingsmanagement behandelproces) opnieuw met een 9,2

Januari 2015:

U gaf uw waardering voor mijn praktijk: 9,2 over het jaar 2014.

In 2013 behaalde de praktijk al : 9,1. Mooi dat de  zeer positieve waardering voor mijn praktijk gehandhaafd is en zelfs iets gestegen.

Ik ben zeer blij met uw waardering voor de praktijk en ben ook zeer trots dat er zo tevreden over de praktijk gedacht wordt.

Voor mij een teken dat u tevreden bent .

Ik blijf mijn best doen om voor u een optimale zorg te leveren.

Ik dank u voor de deelname aan het kwaliteitsonderzoek.

 

Plus praktijk, 1 oktober 2014

Sinds 26 oktober 2012 is de bekkenfysiotherapiepraktijk gecertificeerd als een zogeheten “PLUS” - praktijk. De afgelopen 2 jaar heeft de praktijk  opnieuw voor u een stapje harder gewerkt  ten behoeve van optimale zorg. Door de zorgverzekeraar is het gewaardeerd door de praktijk op 1 oktober 2014 opnieuw een "PLUS" status toe te kennen.

De Plus audit is een toetsing die als doel heeft inzicht te geven in de kwaliteit van processen, producten en diensten rondom de fysiotherapie. 
Bij de kwaliteitseisen gaat het bijvoorbeeld om de deskundigheid van de fysiotherapeut, het resultaat van klanttevredenheids-onderzoeken, een standaardprocedure voor het vastleggen en in kaart brengen van de klachten, het aantal behandelingen voor een bepaalde lichamelijke klacht. Andere voordelen zijn de bereikbaarheid en de openingstijden.
De praktijk is trots dat ze zich nu opnieuw kan scharen onder de 5 % fysiotherapiepraktijken die deze status hebben verdiend.

In Bavel is de (Bekken)fysiotherapiepraktijk de enige fysiotherapiepraktijk, die deze sattus heeft.
 

Kwaliteit in mijn zorg voor u

11 oktober 2013

Mijn patiënten gaven mij een 9,1 middels onderzoek van Qualizorg naar ervaren behandelkwaliteit.

TOP hartelijk dank voor uw deelname aan dit onderzoek. Kwaliteit blijft een absoluut aandachtspunt in mijn zorg voor u.

 

Nieuw online babymagazine

Babymag.nl is het eerste echte online babymagazine van Nederland. Alles wat je interesseert op het gebied van baby’s en kinderen vind je hier. Nieuws, handige weetjes, de laatste trends, de nieuwste mode, de leukste vakanties. www.babymag.nl

 

1000ste patiënt

15 februari 2013 heeft de 1000ste patiënt zich gemeld voor bekkenfysiotherapie in de praktijk in Bavel.
Blijkt dat de weg naar de bekkenfysiotherapeut bekend is.