Bezoek onze facebook pagina
Volg ons op Twitter

Wie is Marlou Crolla-Cremers

Mijn naam is Marlou Crolla-Cremers. Ik ben geboren in 1958, ben getrouwd en moeder van 3 kinderen.
Nadat ik de sportacademie in Tilburg had afgerond, heb ik in 1984 mijn diploma fysiotherapie behaald. Als fysiotherapeut heb ik gewerkt in een gezondheidscentrum in Nieuwegein met als aandachtsgebied: zwangerschap en incontinentieklachten. Op dat gebied heb ik diverse cursussen gevolgd. Enthousiast door de goede resultaten en het dankbare werk ben ik de 2½-jarige post-HBO-opleiding bekkenfysiotherapie gaan doen. Die heb ik in 2003 afgerond.

Inmiddels werk ik sinds 2003 als bekkenfysiotherapeut in gezondheidscentrum de Welborg in Zundert en sinds 2006 werk ik zelfstandig in gezondheidscentrum Tolakker in Bavel.

Als bevoegd bekkenfysiotherapeut ben ik opgenomen in het Centraal Kwaliteitsregister van het Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie (KNGF) en lid van de Nederlandse Vereniging voor Fysiotherapie bij Bekkenproblematiek en de pre- en postpartum gezondheidszorg (NVFB).

Sinds mei 2011 heeft mijn praktijk het keurmerk: ISO-HKZ verdiend, een kroon op een zorgvuldige en professionele behandeling van uw klachten. In oktober 2012 heeft de praktijk de "Plus"-status verdiend door HCA gecertificeerd te zijn.

Verder neem ik deel aan een multidisciplinair overleg met gynaecologen, urologen, chirurgen, seksuologen, incontinentieverpleegkundigen en bekkenfysiotherapeuten in het Amphiaziekenhuis.